Geboortelijst bij Spookies.be

Geboortelijsten

 

Zelf een geboortelijst leggen ?

Bij Spookies kan je nu ook een geschenkenlijstje maken voor alle speciale momenten: geboorte, verjaardag, communie, … .

Een unieke gelegenheid en dat verdient ook leuke cadeautjes!

Je kan rustig van thuis uit een keuze maken uit alle kleertjes die je op onze site vindt. Of een afspraak maken om toch eens enkele kleertjes "live" te bekijken en wat hulp te krijgen bij het samenstellen van je lijst.

Hoe gaat het in zjin werk en wat zijn de voorwaarden?

  • Ieder spookje is uniek en krijgt dus een eigen pagina op onze site. Met enkele foto's en een eigen tekstje kan je een persoonlijke touch geven aan de pagina. Op de pagina vind je ook een link naar de geboortelijst die kan afgeschermd worden met een wachtwoord
  • Om een geeboortelijst samen te stellen bij Spookies, dien je minimum 8 stuks te selecteren uit ons aanbod.
  • Op jullie vraag of ten laatste 3 maanden na het openen van de lijst wordt deze afgesloten. Artikels die nog overblijven op de lijst, dien je zelf aan te kopen.
  • Wanneer de lijst wordt afgesloten ontvang je bij Spookies een waardebon t.w.v. 10% van het aangekochte bedrag. Deze mag je ook gebruiken voor kleertjes die eventueel niet zouden zijn aangekocht. Daarnaast heeft Spookies voor jou ook nog een klein geschenkje.
  • Interesse ? Mail dan naar info@spookies.be of bel op het nr. 0484/40.73.52 voor meer gedetailleerde voorwaarden en uitleg over hoe alles in zijn werk gaat.